- VERDIFULL INVESTERING - BILDER BLIR MER VERDT MED ÅRENE SOM GÅR 

Først og fremst, jeg elsker bilder, jeg elsker å forevige viktige hendelser. Takk for at du fant veien til meg. Jeg er glad i å dokumentere alt fra hverdags motiver, til de virkelig store dagene, som bryllup, eller når en bitteliten nyfødt skal få sine første ordentlige bilder. Bilder for meg er å dokumentere noens historie, og jeg vil veldig gjerne hjelpe dere til å fange deres øyeblikk. 

Velkommen til fotografering, håper vi sees! 

----- Jeg gjør oppmerksom på at hjemmesiden er lansert 25.oktober 2017,
og vil dermed mangle bilder/info flere steder, men jeg fyller på litt hver dag -----

- Camilla Smistad Tofterå

 

julefotografering i november bookes nå:

Nå er det ikke lenge til jul, og i god tradisjon kjører jeg noen utvalgte datoer til julefotografering for kun 590,- inkludert 3 bildefiler du kan bruke til å lage dine egne julekort etc. 

KLIKK HER FOR Å BOOKE TID FØR DET ER FULLT!
Begrenset med antall plasser. 

aktuelt nå - høstfotografering ute

Høstfotografering er den perfekte tiden til å samle familien. Kanskje bildene blir de perfekte julegavene, et fint minne på veggen eller rett og slett bare kjekt å ha før barna vokser ut av redet? Jeg møter dere gjerne i deres nærområde i Oslo omegn, Akershus/Østfold. 

KONTAKT MEG FOR MER INFORMASJON OM UTEFOTOGRAFERING. 

bryllup 2018?

Jeg dokumenterer deres store dag, av dere, gjester, detaljer og ikke minst stemningen! Er datoen satt og jakten på fotografen er startet?

JA, VI VIL VITE MER OM FOTOGRAFERING!

nyfødtfotografering

Det jeg fotograferer aller mest, er bitte små nurk som er under to uker gamle. Med nyfødtfotografering stopper vi den unike tiden, og minnene foreviges med bilder som skal vare i generasjoner.

PRIS OG INFORMASJON

gavekort

Julegave til besteforeldre, eller kanskje til babyshower, dåp? Jeg har gavekort hvor du selv kan velge beløpet. En gave som varer evig! 

LES MER


 
 

Jeg oppdaterer ofte Instagram kontoen min, hvor jeg også deler stories fra hverdagen som fotograf og mamma. Følg meg gjerne du også: @camillast_photography