avtale mellom kunde og fotograf

Hei og velkommen til meg, om kort tid skal du/dere fotograferes av fotograf Camilla Smistad Tofterå. I den forbindelse trenger jeg informasjon som jeg ønsker at dere fyller ut før fotograferingsdagen. Dette er for å ivareta mine og deres interesser. Jeg lever av fornøyde kunder og er derfor opptatt av at de som bestiller fotografering hos meg skal føle seg ivaretatt. Dette løser vi med følgende skjema under.

 
Fornavn og etternavn *
Fornavn og etternavn
Hvordan ønsker du å få sett og valgt ut dine bilder?
Noen ønsker å velge ut bilder hjemme i ro og fred, andre ønsker gjennomgang sammen med fotografen. Jeg hjelper dere gjerne ut. Anbefaler visning i studio dersom man ønsker å få bilder i ramme eller på andre produkter.
Godkjenninger/samtykke mellom kunde og fotograf: *
Fotografen lever av å vise frem sitt arbeide, og vil derfor i forkant avklare om hva som er greit og ikke greit for kunden i forhold til bildedeling på hjemmeside, sosiale medier og konkurranser. Årlig deltar jeg i Norges Fotografforbund med bilder i kategorien barn/bryllup/dokumentar osv. Jeg setter alltid kundens ønske først, og respekterer valget deres. Huk av de punktene som dere er komfortable med. Ved godkjenning av bildedeling, gis det alltid 1 stk ekstra bildefil eller 20x30cm forstørrelse (kostnadsfritt) som takk for hjelpen.
Betaling av fotograferingstime *
Rettigheter og bruk: *
Ved kjøp av digitale bildefiler, leveres disse i ferdig redigert i JPG i stor oppløsning. Det gis under ingen omstendigheter RAW filer. Ved å bruke fotograf Camilla S.Tofterå, så aksepterer man også hennes stil og valg av utforming og redigering av bildene. I hovedsak er bildene alltid lettere behandlet. Ønsker kunden større redigerings-jobber utover det normale, kommer en timespris på 600,- i tillegg. Dette vil fotografen informere om i forkant. Bilder fra online visningsgalleri skal ikke under noen omstendigheter tas skjermbilde av for å se deles eller printes ut. Disse bildene er ikke et ferdig produkt, kun ment for visning. Kundens bruksrettigheter gjelder ikke videresalg, redigering eller noen form for kommersiell bruk. Bildene brukes i privat sammenheng. Deles bildene offentlig, for eksempel i aviser og sosiale medier o.l. skal fotografen krediteres som fotograf på denne måten: Fotograf: Camilla Smistad Tofterå / www.camillast.com. Fotografier kan ikke fargekorrigeres eller lignende (filter etc) (jamfør åndsverkloven) Fotografen er IKKE ansvarlig for print/forstørrelser som kunden selv ordner selv med hos andre leverandører. Ved innsending av dette skjemaet til fotograf, godkjenner man også avtalevilkår.

utefotografering oslo ås drøbak østfold askim fotograf camillast 1
barnefotografering studio
utefotografering oslo
melkebad barnefotografering spydeberg østfold
acuity Block
This is example content. Double-click here to enter your account ID and display your online booking widget. Learn more