FANG ØYEBLIKKENE AKKURAT NÅ, UANSETT ALDER

 

Ta gjerne med kjæledyret, eller favorittleken med på noen av bildene.

Husk å få bildene dine i album, jeg lager dette gjerne for deg. Album er til for å ta vare på bildene i mange generasjoner.

søskenfotografering oslo østfold
søskenfotografering oslo akershus

Hos meg får du klassiske/tidløse barnebilder om du ønsker, på hvit, grå, beige eller brun bakgrunn. Jeg hjelper deg gjerne med hele prosessen fra bildet er tatt, til ferdige bildeprodukter som kan henges på veggen eller gis bort i gaver. Fortell meg gjerne hva du ønsker å gjøre ut av fotograferingen :)

BARNEFOTOGRAFERING/FAMILIEFOTOGRAFERING  kan være så mangt. Hos meg betegnes barnefotografering etter fylt 3 måneder og helt opp til de blir voksne. Å fange barn i lek, eller i et stille øyeblikk, er det beste jeg vet med jobben min. Det er ingen fasit på hvordan et perfekt barnebilde skal være, men jeg prøver alltid å fange opp flere uttrykk gjennom fotograferingen. Det er helt normalt at barn går gjennom hele spekteret på fotograferingen, fra å være litt sjenert i begynnelsen, til glad, nysgjerrig og litt lei til slutt.  

Det er mange ulike faser av barndommen, og den første er babystadiet. Babyer som kan rekke beina sine og putte tærne i munnen er helt nydelige, men man får enda mer ut av fotograferingen om man venter til de kan sitte, (6-9 måneder) Noen ganger må vi hjelpe til med litt støtte i ryggen. Dette ordner vi enkelt ved bruk av trekasse eller annet fint som passer til den stilen dere ønsker å ha bildene i. 

Ettårsfotografering er kjempe gøy, for både store og små. Har dere anledning, er det alltid gøy å starte selve bursdagen i fotostudio med vanlig fotografering først, slik at vi får noen klassiske bilder, deretter sette frem kake og litt pynt. Da kan vi gjøre en såkalt "cake smash". hvor bursdagsbarnet kan smake og ta på kaken.  Det er helt valgfritt å ta med kake på ettårsfotografering, dette er en trend som flere og flere ønsker å gjøre. Det er fullt mulig å ta med kake selv, eller at jeg ordner dette for dere hos min lokale konditori. Ballonger med helium med påtrykt 1 år i enten rosa eller blå farge. Jeg har dusj tilgjengelig om det skulle bli veldig grisete etter en cake smash seanse. Fint om dere gir beskjed på forhånd om vi skal gjøre en cake smash, slik at jeg kan ta høyde for dette. 

ettårsfotografering
_CAM1245.jpg
ettårsfotografering jente fotograf

Det er fint om dere velger et tidspunkt når barnet er mest opplagt, da går som regel fotograferingen som en lek.  Anbefaler ikke fotografering etter en lang dag i barnehagen.

Dere plukker ut deres favoritter i mitt online bildegalleri som blir sendt via e-post innen en uke etter bildene er fotografert. 

SAMLE SLEKTEN - GENERASJONSBILDER  Generasjonsbilder kan være så mangt, det finnes ingen fasit på hvor mange ledd, eller hvor bredt man skal gå til verks. Jeg fotograferer gjerne gruppebilder utendørs til flere titalls personer, eller helt enkle oppstilte bilder i studio, slik som her med mor/mormor med barn og barnebarn i klassisk stil.

SAMLE SLEKTEN - GENERASJONSBILDER

Generasjonsbilder kan være så mangt, det finnes ingen fasit på hvor mange ledd, eller hvor bredt man skal gå til verks. Jeg fotograferer gjerne gruppebilder utendørs til flere titalls personer, eller helt enkle oppstilte bilder i studio, slik som her med mor/mormor med barn og barnebarn i klassisk stil.


verdt å vite BARNEfotografering:

I studio finnes alt fra såpebobler til tyllskjørt til utlån, samt bakgrunner som er klassiske, til morsomme farger som rosa/lyseblått. Det går helt fint å bytte bakgrunner underveis.

  • Barnefotografering er som regel unnagjort på èn time. Barnet er som regel "ferdig" etter dette.

  • Ta gjerne med flere antrekk, men husk at jo flere antrekk man bytter, desto fortere lei kan barnet bli.

  • Det er fullt mulig å ha med egne leker som egner seg på bilder.

  • Barnefotografering kan gjøres utendørs, eller i studio. Ved oppmøte på eget sted, er det egne priser.

  • Det er ingen fasit om når/hvilken alder man skal fotografere barnet sitt. Alle aldre har hver sin sjarm.

  • Jeg tar ingen tillegg for søsken eller foreldre på barnefotografering, så dere er velkommen alle sammen, også kjæledyr.

barnefotografering

PRISER BARN/SØSKEN OG FAMILIE FOTOGRAFERING:

- 1 TIME FOTOGRAFERING I STUDIO: 1200,-
- TILLEGG LØR/SØNDAG: 500,-
- TILLEGG 30 min til cake smash eller milk bath: 390,- (Da får man 1,5 time totalt til fotografering)

5 digitale bildefiler: 2300,-
10 digitale bildefiler: 3500,-
13 digitale bildefiler: 4100,-
18 digitale bildefiler: 5500,-
22 digitale bildefiler: 6300,-

Levering på 8GB minnepenn: 149,- inkl porto

Pakken med 5 digitale bildefiler er det minste pakken som er mulig å kjøpe.

Ved bestilling av ny fotografering innen 1 år innenfor samme husstand, gis det 15% på neste barnefotografering.

Bilder leveres ut når faktura er betalt for utvalgte bilder.

---> BILDEGALLERIET OPPDATERES - NETTSIDEN MIN ER HELT NY OG DET JOBBES NÅ MED Å FYLLE PÅ FLERE BILDER :)

Barnefotografering i studio:

Utendørs barne/familie fotografering:

Cake smash i studio:

Ditt navn? *
Ditt navn?
Ønsker
Kryss gjerne av flere punkter om dere ønsker mer enn bare foto av ett barn
Ønsker ballongpakke til fotografering med helium. 3 stk (150,-)
Ønsker kake til 1års fotografering
(Jeg kommer tilbake med pris per e-post)
BETINGELSER: *
Jeg har gjort meg forstått med betingelsene, og samtykker i avtalens innhold. Denne avkryssingen fungerer som min digitale signatur.