FANG ØYEBLIKKENE AKKURAT NÅ, UANSETT ALDER

 

ettårsfotografering oslo østfold
barbefotografering i stamp såpebobler fotograf
babyfotografering
babyfotografering spydeberg østfold

BARNEFOTOGRAFERING/FAMILIEFOTOGRAFERING  kan være så mangt. Hos meg betegnes barnefotografering etter fylt 3 måneder og helt opp til de blir voksne. Å fange barn i lek, eller i et stille øyeblikk, er det beste jeg vet med jobben min. Det er ingen fasit på hvordan et perfekt barnebilde skal være, men jeg prøver alltid å fange opp flere uttrykk gjennom fotograferingen. Det er helt normalt at barn går gjennom hele spekteret på fotograferingen, fra å være litt sjenert i begynnelsen, til glad, nysgjerrig og litt lei til slutt.  

Det er mange ulike faser av barndommen, og den første er babystadiet. Babyer som kan rekke beina sine og putte tærne i munnen er helt nydelige, men man får enda mer ut av fotograferingen om man venter til de kan sitte, (6-9 måneder) Noen ganger må vi hjelpe til med litt støtte i ryggen. Dette ordner vi enkelt ved bruk av trekasse eller annet fint som passer til den stilen dere ønsker å ha bildene i. 

Hva med å samle søskenbarn på et bilde?

Hva med å samle søskenbarn på et bilde?

ettårsfotografering
9 måneder babyfotografering

Det er fint om dere velger et tidspunkt når barnet er mest opplagt, da går som regel fotograferingen som en lek.  Anbefaler ikke fotografering etter en lang dag i barnehagen.

Alle som har vært på nyfødtfotografering, får nå tilbud om gratis shoot når babyen er mellom 6-9 måneder gamle. Dette kan også kombineres med ammefotografering om man ønsker dette. :)

Alle som har vært på nyfødtfotografering, får nå tilbud om gratis shoot når babyen er mellom 6-9 måneder gamle. Dette kan også kombineres med ammefotografering om man ønsker dette. :)

Husk å få bildene dine i album, jeg lager dette gjerne for deg. Album er til for å ta vare på bildene i mange generasjoner.

Dere plukker ut deres favoritter i mitt online bildegalleri som blir sendt via e-post innen en uke etter bildene er fotografert. 

babyfotografering

verdt å vite BARNEfotografering:

I studio finnes alt fra såpebobler til tyllskjørt til utlån, samt bakgrunner som er klassiske, til morsomme farger som rosa/lyseblått. Det går helt fint å bytte bakgrunner underveis.

  • GRATIS babyfotografering for de som har vært på nyfødtfotografering hos meg. MÅ gjøres mellom 6-9 måneder.

  • Utlån av Memini klær, har noen bloomere og noen drakter til gutt og jente i str 68-74-80 som er perfekt til fotografafering.

  • Barnefotografering er som regel unnagjort på èn time. Barnet er som regel "ferdig" etter dette.

  • Ta gjerne med flere antrekk, men husk at jo flere antrekk man bytter, desto fortere lei kan barnet bli.

  • Det er fullt mulig å ha med egne leker som egner seg på bilder.

  • Barnefotografering kan gjøres utendørs, eller i studio. Ved oppmøte på eget sted, er det egne priser.

  • Det er ingen fasit om når/hvilken alder man skal fotografere barnet sitt. Alle aldre har hver sin sjarm. :)

  • Jeg tar ingen tillegg for søsken eller foreldre på barnefotografering, så dere er velkommen alle sammen, også kjæledyr. *gjelder ikke på gratis babyfotografering 6-9 måneder.

Antrekk til utlån under fotografering: Jeg har et lite utvalg i str 68-80 i bloomere og rompere fra det norske designmerket Memini. Disse plaggene egner seg godt til 6-12 måneders fotografering til de barna som passer i dette. Med forbehold om at noen plagg kan være i vask. Gi meg gjerne et hint i forkant om du vil sikre deg ett av plaggene til fotografering. Jeg har også en del hårpynt til jenter.  Strømpebukser, bodyer etc må dere stå for selv.

Antrekk til utlån under fotografering: Jeg har et lite utvalg i str 68-80 i bloomere og rompere fra det norske designmerket Memini. Disse plaggene egner seg godt til 6-12 måneders fotografering til de barna som passer i dette. Med forbehold om at noen plagg kan være i vask. Gi meg gjerne et hint i forkant om du vil sikre deg ett av plaggene til fotografering. Jeg har også en del hårpynt til jenter.
Strømpebukser, bodyer etc må dere stå for selv.

barnefotografering

PRISER BARN/SØSKEN OG FAMILIE FOTOGRAFERING:

- 1 TIME FOTOGRAFERING I STUDIO: 1200,-
- TILLEGG LØR/SØNDAG: 500,-
5 digitale bildefiler: 2900,-
10 digitale bildefiler: 4000,-

Ved flere enn 10 bilder: 280,- per stk

Levering på 8GB minnepenn: 159,- inkl porto
Ved bestilling av ny fotografering innen 1 år innenfor samme husstand, gis det 15% på neste barnefotografering.

Bilder leveres ut når faktura er betalt for utvalgte bilder.

---> BILDEGALLERIET OPPDATERES - DET JOBBES NÅ MED Å FYLLE PÅ FLERE BILDER :)

Barnefotografering i studio:


Barselgrupper er hjertelig velkommen! Jeg setter av 2 timer til dere, da tar vi gruppebilde, samt enkelt bilder av alle barna. Barselpris: 990,- per barn inkluderer fotografering, samt ett gruppebilde og ett bilde av sitt barn. Muligheter for å kjøpe flere bilder og selvsagt produkter. Send meg en uforpliktende forespørsel om dere lurer på noe :) Jeg tar i mot barselgrupper fra 4 til 8 barn. Hos meg er det vannkoker, stellematte/bord og micro til dem som trenger dette. Håper vi sees!

Barselgrupper er hjertelig velkommen! Jeg setter av 2 timer til dere, da tar vi gruppebilde, samt enkelt bilder av alle barna.
Barselpris: 990,- per barn inkluderer fotografering, samt ett gruppebilde og ett bilde av sitt barn. Muligheter for å kjøpe flere bilder og selvsagt produkter. Send meg en uforpliktende forespørsel om dere lurer på noe :)
Jeg tar i mot barselgrupper fra 4 til 8 barn. Hos meg er det vannkoker, stellematte/bord og micro til dem som trenger dette. Håper vi sees!

LIKER DU BILDENE MINE? IKKE NØL MED Å TA KONTAKT, JEG SVARER SÅ FORT JEG HAR MULIGHET. :)

Ditt navn? *
Ditt navn?
Ønsker
Kryss gjerne av flere punkter om dere ønsker mer enn bare foto av ett barn
BETINGELSER: *
Jeg har gjort meg forstått med betingelsene, og samtykker i avtalens innhold. Denne avkryssingen fungerer som min digitale signatur.
Hvordan fant du meg? *
barselgruppe fotografering spydeberg østfold oslo