#content {background-color: #ffe0e0;}

 

GLED NOEN ANDRE:

 

et gavekort på fotografering

Bilder blir bedre med årene sier jeg alltid. Bare titt på noen gamle bilder, og man begynner å mimre med engang. Kjøper du et gavekort til noen du vet vil sette pris på det, kan jeg garantere at de vil bli mer og mer takknemlig for bildene som blir til etterhvert som tiden fyker av gårde. 

Du velger beløpet helt selv! Gavekortet er gyldig i ett år. 

 

Jeg sender gavekort til deg i posten så fort faktura er betalt. Man kan også betale via Vips. :) 

JULEKAMPANJE: Kjøp gavekort hos meg innen 20.feb for 3500,- og få med èn valgfri Akrylux ramme etter fotograferingen er gjort. (Samme som bildeeksempel, verdi inntil 990,-) Gavekortet må anvendes i perioden jan-mars 2019 for å få rammen.


Ditt navn: *
Ditt navn:

PS! Gavekortene mine blir ofte gitt i babyshower, barsel og dåpsgaver, samt til besteforeldre som ønsker seg bilder sammen med barnebarn.