Spenningen, nysgjerrigheten, den runde magen, en magisk tid før fødsel.  

Gravidfotografering i Oslovinter.

Gravidfotografering i Oslovinter.

Vinteren er minst like fin å fotografere på utendørs som om sommeren. Kle på deg noe godt og varmt som du føler deg vel i.

MED ELLER UTEN KLÆR? Kvinnekroppen er nydelig som gravid, uansett om man er i utgangspunktet tynn eller har noen kilo ekstra. Jeg tar gjerne noen bilder av deg helt naken, hvor vi poserer deg i fine stillinger, slik at figuren/magen kommer godt frem. Ønsker du å låne gravidekjoler av meg, så har jeg et lite utvalg med langt slep, og splitt fra magen og ned. 

Storesøsken/partner må gjerne være med på fotograferingen. Det settes vanligvis av èn time til fotografering, og det er helt opp til dere hva dere ønsker å gjøre ut av det. 

Jeg hører veldig gjerne i fra deg om hva du du ønsker, og prøver alltid å i møtekomme det du ønsker. 

UNIKE DAGER: Som gravid, er det mange følelser knyttet til alt som skjer i kroppen og rundt deg. Det er mange detaljer som skal på plass, før fødselen. 

Pass på deg selv også, vær stolt over kroppen din, som lager et nytt menneske som du skal ta vare på. Når man runder uke 30 så begynner den store nedtellingen på ukene. Magen strutter, og du har kanskje fått den store gløden over deg. Hva med å forevige denne perioden med noen fine bilder? Du kan ha med deg kjæresten, eller evt søsken som venter på lillebror/søster. 

UTENDØRS ELLER I STUDIO? Jeg elsker å fotografere gravide utendørs om været tillater det. Er det fine dager, så tar vi gjerne bildene ute, men det er du som gravid som bestemmer. På vinteren er det selvsagt veldig kaldt, men vi kan ta pauser for å få varmen i oss, eller du kan gle deg såpass godt med en strikket genser som egner seg på bildene. 

Studio i Spydeberg er det varmt året rundt, så her er jo det selvsagt muligheter også. 

NÅR BØR JEG FOTOGRAFERES? Jeg har ikke noe fasit på når man bør ta bildene, men engang mellom uke 28-37 er fint. Det er du selv som føle at du er klar for å vise deg litt frem. De aller fleste jeg har fotografert, stiller i uke 33-36. Jo lengre man venter, desto større sjanse er det for at man kan miste gravidfotograferingen om babyen kommer før termin. I vår fotograferte jeg en flott dame i uke 36, og dagen etter fikk jeg sms at babyen kom allerede i løpet av natten etter fotografering. Så fort kan det forandre seg. 

gravidfotografering spydeberg østfold oslo

_CAM4399.jpg

2019 PRISER

GRAVID-FOTOGRAFERING:

1 time fotografering man-fredag, inkludert 10 digitale bilder : 3990,-

Levering på 8GB minnepenn: 149,- inkl porto
Lørdag/Søndag og etter klokken 16:00 på hverdager kommer et tillegg på 500,-

Ved flere bilder enn 10 stk: 280,- per ekstra bilde.

Ved booking av nyfødtfotografering under gravidfotografering, får dere nyfødtfotografering til kun 500,- (inntil 4 timer). Denne bookingen må gjøres senest på fotograferingsdagen, ettersom jeg blir som regel fullbooket flere uker i forkant.


Kontakt meg gjerne tidlig i graviditeten med dine ønsker, så finner vi en dato sammen. 

Navn *
Navn
BETINGELSER: *
Jeg har gjort meg forstått med betingelsene, og samtykker i avtalens innhold. Denne avkryssingen fungerer som min digitale signatur.