Jeg fotograferer brylluper over hele landet, og har et lyst og trivelig fotostudio i Spydeberg i Østfold til nyfødt, barnefoto etc.  Jeg elsker å fotografere utendørs også, og kan møte dere mellom oslo-askim omegn, evt i Bergen/Sotra området. Gleder meg til å høre fra dere!


 

ADRESSE TIL FOTOSTUDIO:

Heliveien 2, 1820 Spydeberg. (vis a vis Esso, på toppen av jordet)

Stort rødt bygg, jeg holder til helt til høyre opp trappen på utsiden. Parkering rett utenfor (gratis). Har dessverre ikke heis muligheter.

Stort rødt bygg, jeg holder til helt til høyre opp trappen på utsiden. Parkering rett utenfor (gratis). Har dessverre ikke heis muligheter.


Fullt navn *
Fullt navn
Hvilken type fotografering ønsker du? *
Du kan huke av flere kategorier.
BETINGELSER: *
Jeg har gjort meg forstått med betingelsene, og samtykker i avtalens innhold. Denne avkryssingen fungerer som min digitale signatur.

Booking av bryllup:

Jeg gjør oppmerksom på at bryllupsfotografering anbefales å bookes 6-15 måneder i forveien for å sikre seg datoen deres. Sommerbrylluper fylles fort opp i kalenderen min, særlig datoer mellom juni-september da det er høysesong. 

PS! Nå bookes bryllup for 2020-sesongen!

LES MER OM BRYLLPSFOTOGRAFERING

booking av nyfødtfoto:

For å sikre at jeg skal ha tid til å fotografere den lille nyfødte innenfor 2 uker etter at babyen er kommet til verden, bookes fotografering med termindato 2-6 måneder før termin.

LES MER OM NYFØDTFOTOGRAFERING