Fang bildene dine utendørs i naturlige omgivelser

Jeg møter dere hjemme, på hytten, ved sjøen eller en plass jeg kan foreslå som passer til deres ønsker. 

Utendørsfotografering har hver sin sjarm på ulike årstider. Det fine med utefoto er at det er ingen fasit på hvordan bildene MÅ være, men man tar i betraktning på årstid og lar omgivelsene være med å spille på stemning i bildene. Barnefoto, familie, kjæreste, generasjoner etc, de aller fleste type fotograferinger kan gjøres utendørs :)

 
utefotografering oslo indre østfold.jpg
familiebilde
hundefotografering
Jeg blir gjerne med dere en liten tur i skogen, på lekeplassen eller et annet sted som er både spennende og fint for store og små. Bilder som dette er gjerne ikke helt oppstilt, men mer dokumentarisk. Liker du dette er jeg kanskje den rette for dere :)

Jeg blir gjerne med dere en liten tur i skogen, på lekeplassen eller et annet sted som er både spennende og fint for store og små. Bilder som dette er gjerne ikke helt oppstilt, men mer dokumentarisk. Liker du dette er jeg kanskje den rette for dere :)

FAMILIEBILDER

Ingenting er gøyere å la barna få være i aktivitet, slik at dem ikke føler at de "MÅ"  gjøre sånn og sånn for at bildene skal bli bra.  Jeg som mamma vet selv at man må la dem få leke, hoppe og tøyse litt underveis, og så tar jeg selvsagt noe regi innimellom, for å få noen oppstilte motiver med flokken samlet. Vi kan selvsagt kombinere bare barn, noe med foreldre, en og en etc. Dette velger dere helt selv hva dere vil gjøre ut av fotograferingen. Jeg setter vanligvis av èn time til utendørsfotografering.

ETTÅRSFOTOGRAFERING:  Det er så lite som skal til for å få fine ettårsbilder ute. La barnet få med seg en stol, trekasse eller lignende til å klatre og sitte på. Ballonger pynter opp litt, men trenger ikke være med på alle bildene. Elsker å fotografere ettåringer utendørs, det pleier å gå som en lek :)

ETTÅRSFOTOGRAFERING: Det er så lite som skal til for å få fine ettårsbilder ute. La barnet få med seg en stol, trekasse eller lignende til å klatre og sitte på. Ballonger pynter opp litt, men trenger ikke være med på alle bildene. Elsker å fotografere ettåringer utendørs, det pleier å gå som en lek :)

SØSKEN BRØDRE FOTOGRAFERING

BRØDRE:
Liten og stor, minner for livet.

MOR OG DATTER FOTOGRAFERING

MOR & DATTER:

Sikre deg nydelige bilder sammen med barna dine. Det trenger ikke være noe spesiell anledning, bare stoppe tiden med flotte bilder av dere. Antagelig vil dette bety svært mye for dine barn når de blir voksen.

SØSKENFOTOGRAFERING UTE

SØSKEN:

Samspillet mellom søsken er alltid fint å fange på bilder. Man trenger absolutt ikke se i kamera begge to, jeg synes det viktigste er å samle en bildeserie som kan settes sammen til en collage eller til et album som forteller en liten historie. Jeg lar alltid barna få utfolde seg, mens jeg fotograferer litt på avstand. Noe regi blir det selvsagt for å få noen oppstilte om foreldre ønsker det også.

søskenfoto utendørs oslo
 

SAMLE SLEKTEN - GENERASJONSBILDER 

Generasjonsbilder kan være så mangt, det finnes ingen fasit på hvor mange ledd, eller hvor bredt man skal gå til verks. Jeg fotograferer gjerne gruppebilder utendørs til flere titalls personer, eller helt enkle oppstilte bilder i studio, slik som her med mor/mormor med barn og barnebarn i klassisk stil. 

_CAM1906.jpg

TA MED DEN FIRBEINTE OGSÅ!

ettårsfotografering

PRISER PÅ UTENDØRS-FOTOGRAFERING

Oppstartpris på 3800,- inkluderer 3 filer og fotografering på valgfri location.

(Gjelder innen 40 minutters kjøring fra Spydeberg)
Fotografering + 10 filer: 4800,-
Fotografering + 15 filer: 5800,-
Fotografering + 20 filer: 6800,-
Fotografering + 25 filer: 7700,-
Fotografering + 30 filer: 8500,-
Alle bilder i sort/hvitt 600,-

Ønsker man ingen digitale bilder, er selve fotograferingen 2000,- (1t) på valgfri loaction innen 45 min fra Spydeberg.

Levering av bildefiler
8GB minnepenn: 159,- inkl porto
Overføring via Filemail eller Dropbox: Gratis
Lørdag/Søndag og etter klokken 16:00 på hverdager kommer et tillegg på 500,- I hovedsak fotograferes det i ukedager.

bilde med hund
_CAM4753.jpg
barneportrett utendørs
utefotografering høst.jpg
_CAM2807.jpg
familiefotografering ute

ER DERE KLARE FOR EN FOTOGRAFERING?

Ta veldig gjernekontakt med meg, helt uforpliktende. jeg svarer så fort jeg kan. Du når meg også på: post@camillast.com

Fullt navn *
Fullt navn
Hvordan fant du meg? *