Et lite pitstop i en hektisk ungdomstid, som foreviges for alltid

 

 Velg gjerne et sted i ditt nærområde, som du kanskje har et personlig forhold til. Jeg kommer gjerne dit dere bor. :)

Velg gjerne et sted i ditt nærområde, som du kanskje har et personlig forhold til. Jeg kommer gjerne dit dere bor. :)

KONFIRMANTFOTOGRAFERING kan være utfordrende å ta av sine egne barn. Kanskje ungdommen er selvkristisk til bilder av seg selv, eller kanskje mamma og pappa ikke helt føler de får dreisen på bildene. Jeg hjelper dere på vei med dette.

Det er fullt mulig å kombinere to antrekk om man ønsker, ett i finstasen og ett "vanlig". Noen ønsker å fremstille ungdommen i det som de elsker, kanskje det en sportsgren, eller kanskje musikk. Alt er mulig å dokumentere på fin måte på bilder.  

Jeg leverer i hovedsak digitale bilder som kan brukes til takkekort og sosiale medier, men jeg ordner også album og forstørrelser til veggen. Det blir fine gaver til besteforeldre.

 

_CAM0359 copy.jpg
_CST9689.jpg

Konfirmantfoto kan fotograferes i Spydeberg eller Oslo omegn, samt på Sotra utenfor Bergen. I Spydeberg kan man kombinere en halvtime i studio og en halvtime utendørs i fine omgivelser like utenfor. 

 

_CAM0579 copy.jpg

verdt å vite konfirmasjojnsfotografering:

_CST9777.jpg
  • Konfirmasjonfotografering kan gjøres året rundt, men de aller fleste velger å gjøre dette på vår-sommer-høst.
  • La ungdommen komme med forslag til location.
  • Dere plukker ut deres favoritter i mitt online bildegalleri som blir sendt via e-post innen en uke etter bildene er fotografert. Det kan være lurt at alle får ta del i hvilke bilder dere velger. 
  • Jeg kan lage takkekort/album/div bildeprodukter for dere av høy kvalitet.
  • Fotograferingen egner seg best en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. Da slipper vi tidspress og konfirmanten er mer avslappet. 
  • Ønsker dere helt enkle bilder, på hvit, grå, brun eller beige bakgrunn kan bildene tas i fotostudio i Spydeberg i ukedagene. 
_CAM8637 copy.jpg

PRIS

KONFIRMASJONS-FOTOGRAFERING

 

1 Time fotografering + 8 valgfrie digitale bilder: 1990,- (gjelder fotografering i Oslo-Spydeberg området + Sotra )

200,- per ekstra bildefil utover de 8 stk i pakken. 

 

Navn: *
Navn:
BETINGELSER: *
Jeg har gjort meg forstått med betingelsene, og samtykker i avtalens innhold. Denne avkryssingen fungerer som min digitale signatur.