Ingenting er mer dyrbart og verdifullt enn et nyfødt barn. Velkommen til et trivelig nyfødtstudio i Spydeberg, ca 40 minutter fra Oslo.  Jeg setter av god tid til deres nyfødte og har god erfaring med de minste. 

 

Bilde i krans/hengekøye: Noen ganger manipulerer jeg bilder. Det vil si at jeg setter sammen to bilder til ett. Kransene har jeg kun digitalt, og bildet av babyen legges da inn i selve hovedbildet. Jeg ønsker helst å velge ut bilde som egner seg best, da jeg må rett og slett se om det passer inn med tanke på lys, liggestilling etc. Du kan selv få velge blant et utvalg av kranser jeg har tilgjengelig. Spør meg!  Ferdigstilt bilde i krans koster 1500,- og kommer  i tillegg bildepakkene.

Bilde i krans/hengekøye: Noen ganger manipulerer jeg bilder. Det vil si at jeg setter sammen to bilder til ett. Kransene har jeg kun digitalt, og bildet av babyen legges da inn i selve hovedbildet. Jeg ønsker helst å velge ut bilde som egner seg best, da jeg må rett og slett se om det passer inn med tanke på lys, liggestilling etc. Du kan selv få velge blant et utvalg av kranser jeg har tilgjengelig. Spør meg! 

Ferdigstilt bilde i krans koster 1500,- og kommer  i tillegg bildepakkene.

Enkelt og vakkert, i mammas hender på sort bakgrunn. 

Enkelt og vakkert, i mammas hender på sort bakgrunn. 

ER DU GRAVID NÅ OG VURDERER NYFØDTFOTOGRAFERING? 
– Jeg fotograferer opptil 3 babyer i uken og vet hva som må til for å få unike bilder av din lille skatt. I studio er det alltid varmt og trivelig, og jeg setter  4 timer til dere. Det betyr at man tar seg god tid, slik at babyen får både mat og omsorg underveis. Det blir det gode bilder av, så lenge barnet trives og kommer i dyp søvn.

KOM TIL MITT FINE NYE FOTOSTUDIO:  Jeg holder til i Spydeberg, i hjertet av Østfold. Har du mulighet å komme hit, vil jeg alltid anbefale studio fremfor noe annet. Dette er fordi der har vi et hav med muligheter til å få ulike bilder, i tillegg til at der har jeg riktig lysforhold, utstyr og det som trengs for å gi dere de beste bildene. Her har jeg stor plass til å også få med bilder av foreldre sammen med barnet.

Kjøretid fra Oslo er ca 40 minutter, 20 min fra Ski, 7 min fra Askim. Stor parkeringsplass (gratis).  Mer info om studio og adresse finner du HER.

UNIKE DAGER: Et nyfødt barn har helt spesielle trekk den første tiden. Etter dette går barnet over til «baby» og er mer våken. Jeg anbefaler alle som vurderer nyfødtbilder, å la fotograferingen skje så tidlig som mulig, helst innen 14 dager. Da sover babyen både mye og tungt samt at fotograferingen er lettere å gjennomføre.

nyfødtfotograf babyfoto oslo

BESTILL TIDLIG: Vi vet aldri med sikkerhet når barnet vil ut i den store verden. Når du booker fotografering, oppgir du termindato. Så snart barnet har bestemt seg for å hilse på den store verden; sender du en tekstmelding til meg og vi finner en endelig dato for fotograferingen. Jeg anbefaler at du booker i god tid før termin. Dvs. gjerne minimum èn måned før fødsel. Sommermåneder er veldig hektisk for meg, og da har jeg ikke mulighet til å ta oppdrag på sparket.

Bilde med mamma og med pappa er er bilde som jeg personlig smelter for. Et bilde som sier mer enn ord kan beskrive. 

Bilde med mamma og med pappa er er bilde som jeg personlig smelter for. Et bilde som sier mer enn ord kan beskrive. 

VELG STILEN SELV: Det er opp til deg om du ønsker stilrene bilder, eller bilder med mer «stæsj». Sover babyen godt, får vi gjerne til flere stiler/oppsett under fotograferingen. Ønsker dere bilder i sort/hvitt så ordner jeg dette på bildene dere ønsker.

VARME OG KOS: Alle som har prøvd seg på nyfødtfotografering, vet hvor vanskelig det er å få til slike bilder man gjerne har sett i blader og på nettet. Som regel krever det en god dose tålmodighet, godt og varmt studio/stue, kos og ingen stress. Da sover babyen godt og fotografen kan begynne å posere babyen. Noen babyer sover omtrent fra begynnelse til slutt av fotograferingen, men jeg har lagt inn godt med tid til mating og kos også, slik at babyen slapper av.

JEG ØNSKER DERE TILBAKE: I tillegg til nyfødtfotografering, tar jeg også bilder av større barn, familier, bryllp etc. Jeg gir alle mine nyfødte 15% på neste fotografering, som kan f.eks være 6-8 måneder eller 1-års bilder. Husk å book innen året er gått. 

STORE OG SMÅ SAMMEN: Jeg fotograferer gjerne foreldre sammen med barnet. Vi tar noen gruppebilder, og noen av bare mor og barn, og far og barn. Dette er selvsagt helt valgfritt, men dette er noe som de aller fleste ønsker seg. Et ordentlig minne som nybakt familie. 

SØSKEN: Mange lurer på om man kan ta med søsken. Så klart er det mulig, MEN jeg vil advare om at nyfødtfotografering kan ta tid, og det kan bli noe kjedelig i lengden for søsken. Anbefaler at søsken tar med seg noe de kan drive med i mellomtiden. Evt  kan pappa være med dem ut en tur.

 

nyfødtfoto spydeberg oslo østfold

Er du gravid og ønsker å fotograferes med den fine magen før babyen blir født? Jeg gir et ekstra godt tilbud til dem som kombinerer gravid og nyfødtfoto. Gravidfoto kan gjerne tas utendørs i fine omgivelser, eller i studio. 

Bilde i krans? Dette bildet er et manipulert bilde, det vil si at det består av to bilder som er sammensatt i Photoshop. Ett av selve kransen, og ett bilde av den nyfødte. Gi meg beskjed om du ønsker et slikt bilde til ditt barn. Jeg har flere kranser å velge mellom, som er tilpasset gutt eller jente, og noen nøytrale. 

Bilde i krans? Dette bildet er et manipulert bilde, det vil si at det består av to bilder som er sammensatt i Photoshop. Ett av selve kransen, og ett bilde av den nyfødte. Gi meg beskjed om du ønsker et slikt bilde til ditt barn. Jeg har flere kranser å velge mellom, som er tilpasset gutt eller jente, og noen nøytrale. 

nyfødtfotograf oslo spydeberg camillast

nyfødt_babyfotograf

PRISER NYFØDT-FOTOGRAGERING 

Fotografering inntil 4 timer i  studio i Spydeberg, Østfold: 1490,-

5 digitale bildefiler 2500,-
10 digitale bildefiler 3900,-
15 digitale bildefiler 5500,-
20 stk digitale bildefiler 6000,-

Alle nyfødte får 15% på sin neste fotografering, dersom det gjøres innen det første året. 

Priser på bildeprodukter som album, takkekort etc, finner du HER

verdt å vite nyfødtfotografering:

  • Book inn din termin 2-6 måneder før termin, slik at jeg kan garantere at babyen blir fotografert innen 4-14 dager. 
  • I studio er det alltid varmt og godt, slik at babyen skal ha det godt hos meg.
  • Dere får fritt låne alt av rekvisitta i studio. Jeg har en del klær/props/hårbånd til de minste. 
  • Det settes alltid av opp til 4 timer fotografering av den nyfødte. Søsken og foreldre er også velkommen å bli med på noen bilder.
  • Prisen for nyfødtfotografering gjelder nyfødt inntil 12 uker. Da har man til rådighet 4 timer for å gjøre unna de fine bildene som skal vare evig. 
  • Du velger selv ut de bildene deres liker best gjennom et online bildegalleri som dere får tilgang til. 
  • Jeg kan levere produkter som album, takkekort, forstørrelser etc. 
  • Bildene du kjøper, gir deg full bruksrett til privat bruk. Bildene kan ikke selges/gis til andre som firma/konkurranser etc.
  • Alle priser er inkl mva, og faktura må betales før bildene blir utlevert.
  • Har du ikke booket før termin, og babyen alt er født, send meg uansett en forespørsel, så sjekker jeg opp tilgjengeligheten. 

---> BILDEGALLERIET OPPDATERES GJENNOM DESEMBER 2017 - NETTSIDEN MIN ER HELT NY OG DET JOBBES NÅ MED Å FYLLE PÅ FLERE BILDER :)

Har du lyst å få fotografert babyen din, vennligst fyll ut kontaktskjema under, så svarer jeg så fort jeg har mulighet. Det er selvsagt lov å bare sende en henvendelse/stille spørsmål om det er noe du lurer på :)

Håper vi sees!

Ditt navn *
Ditt navn
Vurderer gravidfoto også. Anbefales mellom uke 28-36.