Bli bedre kjent med meg: 

_CAM0766sh.jpg

←Jepp, dette er meg, anno 2017 på en helt vanlig arbeidsdag i studio. :)

Jeg heter Camilla (36) og er opprinnelig fra Sund Kommune på Sotra, men har bosatt meg med samboer og mine to små barn i Spydeberg i Østfold.  Jeg tar meg veldig gjerne en tur over til Bergenstraktene for å fotografere deg og din familie utendørs eller kanskje det er et bryllup som skal stå? 

Jeg ELSKER små barn, hverdagsgleder, og ikke minst fange de små eller store øyeblikkene. Og ja, jeg blir like rørt hver gang jeg er i en vielse hvor to skal bli ett. Omtrent hver lørdag hele sommeren, feller jeg en tåre eller to, fordi kjærligheten er vakker, og jeg er så heldig som får ta del i dette hos mange brudepar hvert eneste år. Takk til dere <3

I «bagasjen» har jeg med meg tre år som pressefotograf i Bergensavisen/BA, syv år som fotograf i Se & Hør forlaget/Aller Media/GATEBIL Magazine/Autofil.

Sommeren 2015 åpnet jeg et splitter nytt fotostudio i Spydeberg i Østfold, ca 40 min kjøretur fra Oslo. Her kommer kunder fra hele Østfold, Akershus og Oslo omegn til meg, og det setter jeg umåtelig pris på. De siste 3 årene har jeg hatt 200 nyfødte innom studio, det er mange!

Oppdragsgivere: NTB, NRK, TV2, Dagbladet, VG, Scanpics etc.

Jeg baserer meg i hovedsak på fotografering av nyfødte, barn, familier og brylluper. Jeg jobber også på Gatebil.no sine store Gatebil-festivaler 5 ganger i året, som finnes på Rudskogen, Vålerbanen og Mantorp. Med andre ord, jeg er også glad i motorsport og action. 

 Jeg har fotografert fast Gatebil-festivalene siden 2006. En del turer til Nürburgring på VLN og 24h løp, og på flere baner rundt om i verden i mange år. Kanskje ikke så rart når jeg har en samboer som har drevet med motorsport i alle år. Stian Sørlie heter han, og sammen utgjør vi et perfekt team hvor vi  holder til i samme bygg i Spydeberg. Han med motorsportsbutikk i første etasje, og jeg har studio i 2.etg.

Høsten 2014 fikk vi en sønn sammen som heter Ole og i mars 2018 ble vi en familie på fire da Henrik kom til verden.  

Alle mine oppdrag blir fakturert gjennom SK Service AS / Stian Sørlie Motorsport: 
Org.nr. NO 912 047 989 MVA

JIPPI! Det er moro å få diplom på arbeidet mitt.  Klikk deg  videre for å se bilder som har fått hederlig omtale i landskonkurransen til Norges Fotografforbund.

JIPPI! Det er moro å få diplom på arbeidet mitt. Klikk deg videre for å se bilder som har fått hederlig omtale i landskonkurransen til Norges Fotografforbund.

2017-08-23 12.50.55.jpg
 
NikonD4_unboxing07.jpeg

I AM nikon ♥

Jeg fotograferer med utstyr fra Nikon, og har per dags dato:

Nikon D4, og Nikon D850 med objektiver som 85mm F1, 4,
70-200mm F2,8 VR, 24-70mm F2,8, F50mm 1,4 og flere

I studio brukes det Elinchrom, og ute på location har jeg Elinchrom RX Ranger lysutstyr. 

1063967_545676825478965_557336161_o.jpg

gatebil fotografen camilla: 

Jeg får en del henvendelser ang bilder som er fotografert på Gatebils festivaler. Alle bilder er mulig å finne frem i galleriene på nettsiden dems. 

Ønsker du å komme i kontakt med meg i forbindelse med bilfotografering, send meg gjerne en e-post på: camilla@gatebil.com