- VERDIFULL INVESTERING - BILDER BLIR MER VERDT MED ÅRENE SOM GÅR 

Først og fremst, jeg elsker bilder, jeg elsker å forevige viktige hendelser. Takk for at du fant veien til meg. Jeg er glad i å dokumentere alt fra hverdags motiver, til de virkelig store dagene, som bryllup, eller når en bitteliten nyfødt skal få sine første ordentlige bilder. Bilder for meg er å dokumentere noens historie, og jeg vil veldig gjerne hjelpe dere til å fange deres øyeblikk. 

Velkommen til fotografering, håper vi sees! 

----- Jeg gjør oppmerksom på at hjemmesiden akkurat er lansert,
og vil dermed mangle bilder/info flere steder, men jeg fyller på litt hver dag -----

- Camilla Smistad Tofterå

 

nå bookes februar babyer velkommen i studio!

Det jeg fotograferer aller mest, er bitte små nurk som er under to uker gamle. Med nyfødtfotografering stopper vi den unike tiden, og minnene foreviges med bilder som skal vare i generasjoner. Jeg fotograferer din baby i helt enkelt oppsett til litt mer avansert. Hos meg er det massevis av nyfødt antrekk å låne, i tillegg setter jeg alltid av fire timer til fotografering. Jeg fotograferer nyfødte frem til 15.februar 2018 før jeg selv tar permisjon. 

PRIS OG INFORMASJON

 

bryllup 2018-2019?

Jeg dokumenterer deres store dag, av dere, gjester, detaljer og ikke minst stemningen! Er datoen satt og jakten på fotografen er startet? Bookinger for 2019 er allerede begynt å renne inn, og de mest populære datoene forsvinner først. 

JA, VI VIL VITE MER OM FOTOGRAFERING!

gavekort

Gave til besteforeldre, eller kanskje til babyshower, dåp? Jeg har gavekort hvor du selv kan velge beløpet. En gave som varer evig!

Klikk deg inn for å se på gavekort!


 
 

Jeg oppdaterer ofte Instagram kontoen min, hvor jeg også deler stories fra hverdagen som fotograf og mamma. Følg meg gjerne du også: @camillast_photography