- VERDIFULL INVESTERING - BILDER BLIR MER VERDT MED ÅRENE SOM GÅR 

Først og fremst, jeg elsker bilder, jeg elsker å forevige viktige hendelser. Takk for at du fant veien til meg. Jeg er glad i å dokumentere alt fra hverdags motiver, til de virkelig store dagene, som bryllup, eller når en bitteliten nyfødt skal få sine første ordentlige bilder. Bilder for meg er å dokumentere noens historie, og jeg vil veldig gjerne hjelpe dere til å fange deres øyeblikk. 

Velkommen til fotografering, håper vi sees! 

----- Jeg gjør oppmerksom på at hjemmesiden akkurat er lansert,
og vil dermed mangle bilder/info flere steder, men jeg fyller på litt hver dag -----

- Camilla Smistad Tofterå

 

NOEN LEDIGE DATOER I DESEMBER!

Det er ikke for sent å sikre seg bilder av dine barn før jul! Det er flere ledige datoer i første halvdel av desember. Jeg vil også holde ÅPENT STUDIO torsdag 28.desember (i romjulen) til familiefotograferinger i Spydeberg, bare 40 minutter fra Oslo! 
(klokken 11:00 til 16:00) Kanskje alle har fri fra jobb og anledning å stille til noen fine minner for livet? Sving deg rundt og samle dine nærmeste til en fin fotografering!

KLIKK HER FOR Å BOOKE TID FØR DET ER FULLT!

 

nå bookes desember og januar babyer velkommen i studio!

Det jeg fotograferer aller mest, er bitte små nurk som er under to uker gamle. Med nyfødtfotografering stopper vi den unike tiden, og minnene foreviges med bilder som skal vare i generasjoner. Jeg fotograferer alt fra helt enkle oppsett til litt mer stæsj. 

Anbefaler at du booker FØR termin. Dato for fotografering avtales ved fødsel.

PRIS OG INFORMASJON

bryllup 2018?

Jeg dokumenterer deres store dag, av dere, gjester, detaljer og ikke minst stemningen! Er datoen satt og jakten på fotografen er startet?

JA, VI VIL VITE MER OM FOTOGRAFERING!

familiefotografering ute

Høst/vinter fotografering er den perfekte tiden til å samle familien. Kanskje bildene blir de perfekte julegavene, et fint minne på veggen eller rett og slett bare kjekt å ha før barna vokser ut av redet? Jeg møter dere gjerne i deres nærområde i Oslo omegn, Akershus/Østfold. 

KONTAKT MEG FOR MER INFORMASJON OM UTEFOTOGRAFERING. 

 

gavekort

Julegave til besteforeldre, eller kanskje til babyshower, dåp? Jeg har gavekort hvor du selv kan velge beløpet. En gave som varer evig!

Klikk deg inn for å se juletilbud på gavekort!


 
 

Jeg oppdaterer ofte Instagram kontoen min, hvor jeg også deler stories fra hverdagen som fotograf og mamma. Følg meg gjerne du også: @camillast_photography