- VERDIFULL INVESTERING - BILDER BLIR MER VERDT MED ÅRENE SOM GÅR 

Først og fremst, jeg elsker bilder, jeg elsker å forevige viktige hendelser. Takk for at du fant veien til meg. Jeg er glad i å dokumentere alt fra hverdags motiver, til de virkelig store dagene, som bryllup, eller når en bitteliten nyfødt skal få sine første ordentlige bilder. Bilder for meg er å dokumentere noens historie, og jeg vil veldig gjerne hjelpe dere til å fange deres øyeblikk. 

Velkommen til fotografering, håper vi sees! 

- Camilla Smistad Tofterå

 

GAVEKORT - JULEKAMPANJE FREM TIL 24.12. FÅ MED RAMME I AKRYL!

Til den som har alt! Gave til besteforeldre, eller kanskje til babyshower, dåp, jul? Jeg har gavekort hvor du selv kan velge beløpet. En gave som varer evig og som i seg selv vil øke med verdien når årene går. Jeg hjelper dere gjerne ut med hvordan dere ønsker at gavekortet skal bli lagt opp med tanke på fotografering og eventuelt bestilling av bilde til ramme, album etc.

JULEKAMPANJE: Kjøp gavekort hos meg innen 24.desember for 3000,- og få med èn valgfri Akrylux ramme etter fotograferingen er gjort. (Samme som bildeeksempel over, verdi inntil 990,-) Gavekortet må anvendes i perioden jan-mars 2019 for å få rammen.

Klikk deg inn for å se på gavekort!

Bryllup 2019-2020?

Jeg dokumenterer deres store dag, av dere, gjester, detaljer og ikke minst stemningen! Er datoen satt og jakten på fotografen er startet? Bookinger for 2019 er godt i gang og de mest populære datoene forsvinner først. Akkurat nå er det få ledige datoer i juni-august, men resten av året er mye tilgjengelig. Ikke bli en av dem som kontakter meg for sent, ettersom jeg kun rekker ett bryllup per helg.  

JA, VI VIL VITE MER OM FOTOGRAFERING!

nyfødtfotografering 

Det jeg fotograferer aller mest, er bitte små nurk som er under to uker gamle. Med nyfødtfotografering stopper vi den unike tiden, og minnene foreviges med bilder som skal vare i generasjoner. Jeg fotograferer din baby i helt enkelt oppsett til litt mer avansert. Hos meg er det massevis av nyfødt antrekk å låne, i tillegg setter jeg alltid av fire timer til fotografering.  Nå er jeg i god gang å booke nyfødte for 2019!

PRIS OG INFORMASJON

NYFØDT MOR OG BARN

velkommen i 2019 i studio ♥ 

AKKURAT NÅ ER 2018 FULLBOOKET FOR ALLE TYPE FOTOGRAFERINGER, men jeg ønsker nye og gamle kunder velkommen til meg fra januar 2019!
Til info: I mars 2018 ble vi beriket med enda en gutt i familien, og det betyr noe redusert tid i studio. Jeg vil fremdeles tilby fotograferinger da jeg jobber delvis under permisjonen min.  Er du gravid og venter baby, er det lurt å booke tidlig, da det er begrenset hvor mange nyfødte jeg tar på meg i måneden.

KONTAKT MEG

AKTUELT NÅ:

Høstfotografering er veldig aktuelt i hele oktober, og kanskje inn i november om fargene og været tillater det. Temperaturen er enda grei nok til å kun gå i en god og tykk genser uten å måtte kle på jakke. Perfekt årstid til å fotografere utendørs!
Book før det er for sent!


 
 

Jeg oppdaterer ofte Instagram kontoen min, hvor jeg også deler stories fra hverdagen som fotograf og mamma. Følg meg gjerne du også: @camillast_photography